مجله اس‌تریت

در اینجا سعی داریم با ارایه محتوای آموزشی به شما کمک کنیم تا تجربه بهتری از درمان داشته باشید. همچنین می‌توانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

عکس بلاگ حرکات اصلاحی
صفر تا صد حرکات اصلاحی (Corrective exercise) در ۱۰ دقیقه

تمرین یا حرکت اصلاحی، تکنیکی است که حاصل از درک آناتومی، حرکت شناسی (Kinesiology) و بیومکانیک به منظور رفع مشکلات حرکتی و عدم تعادل در بدن می‌باشد و با هدف بهبود کلی عملکرد حرکتی در طول ورزش و زندگی روزمره استفاده می‌شود. حرکات اصلاحی، همچنین برای کمک به ارزیابی و تعیین علل ریشه‌ای عدم تعادل در بدن والگوهای حرکتی معیوب فرد، که منجر به ایجاد مشکلاتی در وضعیت بدن، تعادل و هماهنگی بین اعضای بدن می شوند، استفاده می‌شود.

ادامه مطلب »
صفر تا صد صافی کف پا
صافی کف پا

صافی کف پا به حالتی گفته می شود که قوس های طولی و عرضی پا از حالت طبیعی کمتر یا اصلا وجود ندارند. صافی کف پا در بدو تولد و نوزادی کاملا طبیعی است ولی از حدود ۲ سالگی باید کم کم با شکل گیری راه رفتن در حالت طبیعی قوس های پا تشکیل شود.

ادامه مطلب »
گودی کمر یا هایپرلوردوز
گودی کمر یا هایپرلوردوز

یکی دیگر از انواع مشکلات ستون فقرات گودی کمر یا هایپر لوردوز می باشد که به دنبال آن انحنای مهره های ستون فقرات در ناحیه لومبار بیشتر از حد طبیعی شده و یک حالت c شکل غیر معمول در مهره ها به سمت جلو ایجاد می کند

ادامه مطلب »
شیما حسینی کاردرمانی اسکولیوز
شیما عاشق حسینی

من شیما عاشق حسینی هستم کارشناس کاردرمانی فارغ التحصیل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران (ورودی ۱۳۹۰). به مدت ۷ سال در زمینه تمرین درمانی تخصصی و حرکات اصلاحی انواع مشکلات ارتوپدی فعالیت داشتم.

ادامه مطلب »
کایفوز یا قوز پشتی
کایفوز یا قوز پشتی ، علل و روش درمان

شایع ترین نوع کایفوز می باشد و در سنین جوانی یا نوجوانی ایجاد می شود . این نوع کایفوز معمولا به دلیل عادت ها و الگوهای اشتباه در فعالیت های روزمره در ایستادن و نشستن و هم چنین ورزش نکردن و ضعیف بودن عضلات ایجاد می شود و در دختران شیوع بیشتری دارد. این کایفوز در بزرگسالان نیز می تواند به علت های مشابه ایجاد شود .

ادامه مطلب »
همه چیز درباره اسکولیوز
همه چیز درباره اسکولیوز با جدیدترین روش درمان

اسکلیوز عبارت است از انحراف طرفی ستون فقرات یا اگر به ستون فقرات از نمای روبرو نگاه کنیم مهره‌ها مستقیم در راستای یک خط صاف نیستند و به یک یا دو طرف دچار خمیدگی می شوند. ایجاد اسکلیوز معمولا یک امر تدریجی هست که ممکن هست قبل رشد یا در حین سن رشد اتفاق بیفتد . شیوع اسکلیوز در خانم‌ها نسبت به اقایان بیشتر هست. در موارد کمی اسکلیوز به صورت مادرزادی از دوران نوزادی تشخیص داده می شود و درمان از همان سن شروع می شود. بسیاری از افراد اطلاعات کمی نسبت به این موضوع دارند و این مورد منجر به تشخیص دیرهنگام و درمان طولانی تر و سخت تری می شود.

ادامه مطلب »